În curs de procesare...

Conditii si Termeni de Livrare

Pretul:

Websitul ww.iv-decor.ro este cu titlul de prezentare a produselor pe care le putem aduce la comanda pentru clientii nostri( nu se pot comanda produse online). Pentru aflarea pretului corect al produselor va rugam contactati consilierii de vanzari din magazinele noastre sau solicitati pretul pe email.

Pretul produselor este exprimat in lei si include TVA. Pretul poate fi diferit in functie de materialul sau dimensiunea produsului .

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit , inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea acelui produs, si de a anunta clientul in cel mai scurt timp de eroarea aparuta.

Lansarea comenzii:

Comanda este considerata ferma din momentul achitarii unui avans minim de 50% din valoarea marfii solicitate de cumparator (inclusiv TVA). In cazul renuntarii la comanda, suma achitata cu titlu de avans nu se mai restituie. La lansarea comenzii, cumparatorul a fost informat in mod complet, corect si precis asupra caracteristicilor esentiale ale produselor si serviciilor oferite de catre S.C. IV DECOR S.R.L., astfel incat sa aiba posibilitatea de a face o alegere rationala, in conformitate cu interesele lui, iar produsele si serviciile oferite sunt in masura a fi utilizate, potrivit destinatiei acestora, in deplina securitate.

Livrare:

Termenul acceptat de la plasarea comenzii ferme pana la programarea livrarii catre cumparator este intre 28 si 60 zile lucratoare, excluzand sarbatorile legale. Marfa se poate ridica/livra numai dupa incasarea integrala a pretului catre S.C. IV DECOR S.R.L. Livrarea cu mijloacele auto S.C. IV DECOR S.R.L. va fi programata si comunicata clientului la data achitarii integrale a pretului in functie de graficul intern de livrari. S.C. IV DECOR S.R.L. pune la dispozitie gratuit servicii de montaj profesionist si transport pana in fata imobilului pe raza oraselor Bacau si Roman. Pentru alte destinatii se pot percepe taxe de transport si montaj, in functie de distanta.S.C. IV DECOR S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii si/sau montajului, dupa executia comenzii,  la domiciliul cumparatorului, din motive care nu-i sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu ( holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, lipsa spatiului de manevra), deficiente de calitate aparute in urma transportului si montajului realizat de terti, sau pentru nerealizarea montajului din cauza rezistentei precare a peretilor pe care se face montajul pieselor de mobilier. Responsabilitatea pentru estimarea eronata a dimensiunilor spatiului revine in totalitate clientului. S.C IV DECOR S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere pentru montajul realizat de terti.

Receptia marfii: In functie de modalitatea de livrare, cumparatorul trebuie sa receptioneze marfa dupa cum urmeaza:

-la sediul/domiciliul cumparatorului, daca livrarea se realizeaza de catre S.C. IV DECOR S.R.L. Manipularea produselor de la locul descarcarii pana la locul de montaj nu este responsabilitatea sc IV DECOR srl. Ulterior montajului, cumparatorul este obligat sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ marfa si sa consemneze in procesul verbal de receptie, intocmit impreuna cu reprezentantii magazinului, eventualele defecte

-la depozitul magazinului, daca cumparatorul isi ridica marfa cu mijloace proprii. Cumparatorul  are obligatia sa verifice din punct de vedere cantitativ coletele - pe baza etichetelor acestora, sa verifice integritatea lor, si in special a componentelor fragile ambalate: geamuri, oglinzi, etc. Odata constatata integritatea coletelor, a componentelor fragile si dupa semnarea procesului verbal de receptie, cumparatorul nu va mai fi indreptatit sa formuleze reclamatii in legatura cu acestea. In cazul ridicarii produselor cu un mijloc de transport apartinand clientului, S.C. IV DECOR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea introducerii produselor in acest mijloc de transport. Din momentul in care produsele sunt receptionate de client prin semnarea procesului verbal de receptie, produsele devin proprietatea clientului, transferandu-i-se si obligatia de a introduce, pe proprie raspundere, produsele in mijlocul de transport.

Calitate si garantii: Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania. In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula reclamatii insotite de factura la sediul firmei. S.C. IV DECOR S.R.L. se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-o perioada de timp rezonabila in conformitate cu  Legea nr. 449/2003 si O.G. nr. 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre S.C. IV DECOR S.R.L.

Alte conditii: Exceptand situatiile prevazute de actele normative sus mentionate, produsele cumparate, pentru care s-a emis factura fiscala, nu se pot inlocui sau returna magazinului. Comanda cumparatorului se transmite catre producator la sfarsitul zilei in care a fost inregistrata; din acest motiv, ulterior datei lansarii sale, nu i se mai pot aduce modificari. In cazul neachitarii integrale a produselor comandate in termen de 20 zile de la data la care cumparatorul este anuntat cu privire la sosirea acestora, se va percepe o taxa de 0,1% din valoarea produselor pe zi, reprezentand servicii de depozitare. Pentru orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie integral sau partial livrarea marfii comandate, vanzatorul va fi exonerat de obligatiile sale, dar numai pentru perioada pentru care forta majora se aplica.

 
 
CONTACT:

Showroom IvDecor: Str.Alexandru cel Bun ,
Nr:13 , Bacau, Romania
E-mail: ivdecorbacau@yahoo.ro
Telefon: 0234.533141


Showroom IvDecor: Str.Stefan cel mare,
Bl M1,Roman, Romania
E-mail: ivdecor@yahoo.com
Telefon: 0233.744726


Suntem prezenti pe:   
Realizat de

Copyright @ IV-Decor Magazin de mobila Bacau.
Toate drepturile rezervate.